Menu

 
 


Breng ook eens een bezoek aan de webwinkel van De Fakkel, christelijke boekwinkels!

Vacatures

Stichting Wat Zegt de Bijbel heeft als doel christenen in hun geloofsontwikkeling te ondersteunen en doet dit vooral door het aanbieden van schriftelijke Bijbelcursussen met correctieservice. De stichting bestaat al 35 jaar en in de loop der jaren hebben honderden mensen deelgenomen en zijn er cursussen over bijna alle boeken van het Nieuwe Testament verschenen. Momenteel zijn 31 cursussen van elk 15 lessen over het Oude en Nieuwe Testament ontwikkeld.

Correctoren, mensen met een ICT of marketing achtergrond, mensen met ervaring in cursuswerk etc. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Bent u overtuigd christen en wilt u uw kennis en ervaring inzetten om het werk van Stichting Wat Zegt de Bijbel te ondersteunen? Laat het ons weten! Stuur uw motivatie en CV naar directeur Cor Bunk, cor@watzegtdebijbel.nl of Familie v.d. Weijstraat 71, 8923 CK in Leeuwarden.

Wij zoeken graag samen met u naar een rol die u binnen de stichting kunt vervullen. Een eenmalig project of juist ondersteuning op regelmatige basis? Wij zijn blij met elke vorm van inzet!