Menu

 
 


Breng ook eens een bezoek aan de webwinkel van De Fakkel, christelijke boekwinkels!

Stichting Wat Zegt de Bijbel

Stichting Wat Zegt de Bijbel heeft tot doel christenen in hun geloofsontwikkeling te ondersteunen. Dit gebeurt al sinds 1977 door uitgave van schriftelijke Bijbelcursussen. Later breidden de activiteiten zich uit met de verkoop van goede en betrouwbare christelijke boeken en muziek via De Fakkel christelijke boekwinkels.
Deze winkels zijn inmiddels ondergebracht in een aparte stichting. Meer informatie over Stichting De Fakkel, christelijke boekwinkels vindt u op www.fakkel.nl.

Het verspreiden van het evangelie en het bevorderen van geloofsopbouw was en is de hoofdtaak van de stichting. Dit gebeurt op twee verschillende manieren:

  • Door de schriftelijke Bijbelcursussen
    De cursussen behandelen op gestructureerde wijze verschillende Bijbelboeken. Uitgangspunt is dat de Bijbel vooral zelf aan het woord wordt gelaten. Uniek is de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding door middel van een correctieservice. Klik links in het menu voor meer informatie over de diverse cursussen en een proefles.
  • Door het ondersteunen van evangelisatie, zending, ontwikkelingswerk, hulpverlening etc.
    De stichting ondersteunt doelen die gericht zijn op evangelisatie binnen Nederland met giften die zij hiervoor ontvangt.