Menu

 
 


Breng ook eens een bezoek aan de webwinkel van De Fakkel, christelijke boekwinkels!

Evangelisatie

Al meer dan 35 jaar brengt Stichting ĎWat Zegt de Bijbelí het Woord van God naar de mensen in Nederland. Honderden jongeren en volwassenen hebben ťťn of meestal een aantal van deze Bijbelcursussen gevolgd. In een samenleving waar gemakkelijk aan de boodschap van de Bijbel voorbij wordt gegaan, geloven wij dat Gods Woord harder nodig is dan ooit. Via dit werk van de Stichting Wat Zegt de Bijbel willen wij de boodschap van Hem, die woorden van Eeuwig Leven spreekt, doorgeven.

Wat kunt u doen?

Het uitdragen van de Bijbelse boodschap via Stichting Wat Zegt de Bijbel kan niet zonder uw steun. Spreekt ons werk u aan? Word dan Fakkeldrager en help ons!

Naast uw gebed is uw financiŽle steun hard nodig! U kunt een gift overmaken op rekeningnummer NL49 RABO 0395 3356 71 t.n.v. Stichting Wat Zegt de Bijbel. Stichting Wat Zegt de Bijbel heeft de ANBI-status. Uw gift is dus voor de belasting aftrekbaar.
Ook praktische ondersteuning als vrijwilliger is bijzonder welkom. Wilt u weten wat u kunt betekenen voor Stichting Wat Zegt de Bijbel? Kijk dan hier voor de actuele vacatures of stuur een mail naar directie@watzegtdebijbel.nl.

Uw steun, in welke vorm dan ook, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

Organisatie met evangelisatiedoelstelling?
Houdt uw organisatie zich bezig met het verspreiden van het evangelie binnen Nederland en wilt u in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Wat Zegt de Bijbel? Stuurt u dan een brief of een e-mail met uw verzoek en achtergrondinformatie van uw organisatie naar bestuur@watzegtdebijbel.nl.