Menu

 
 


Breng ook eens een bezoek aan de webwinkel van De Fakkel, christelijke boekwinkels!

Algemene informatie en kosten

Algemeen
Al sinds 1977 verzorgt Stichting Wat Zegt de Bijbel schriftelijke Bijbelcursussen om christenen in hun geloofsontwikkeling te ondersteunen. In de loop der jaren hebben honderden mensen via deze cursussen meer inzicht gekregen in de Bijbel en de persoon van de Here Jezus. De cursussen behandelen op gestructureerde wijze verschillende Bijbelboeken. Uitgangspunt is dat de Bijbel vooral zelf aan het woord wordt gelaten. Uniek is de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding door middel van een correctieservice.

Lessen met correctieservice
De meeste cursussen bestaan uit 15 lessen. In de periode september tot begin april ontvang je iedere 2 weken een les thuis. Na het maken van de les stuur je deze op en ontvang je die bij een volgende les weer gecorrigeerd terug. Enkele cursussen bestaan uit 30 lessen. Deze cursussen duren 2 jaar. Ook kun je de map met 15 lessen in één keer bestellen en vervolgens de cursus in eigen tempo maken. Je stuurt de lessen dan in een setje van bijvoorbeeld 5 stuks op, waarna je die gecorrigeerd terugkrijgt.

Lessen zonder correctieservice.
Je ontvangt de map met 15 lessen of 30 lessen in één keer, zonder de mogelijkheid ze te laten corrigeren.

Kosten
De kosten voor de lessen worden zo laag mogelijk gehouden, zodat zoveel mogelijk mensen aan de cursus kunnen deelnemen.
De cursusbijdrage voor een serie van 15 lessen met correctieservice bedraagt voor volwassenen € 19,50 en voor jongeren € 14,00.
Zonder correctieservice kost een serie van 15 lessen € 5,00 en een serie van 30 lessen € 9,00.